/// FLASHIGA JAPANER


Vet inte om jag vill åka till japan. Om detta är ngt som händer flygplan ofta där borta. KABOOM! Så fräsigt. Och att det fångas på video är ju osså en på miljonen. Vilket fall så är det faktiskt helt ofarligt.

Blixten slår ner i planet och passerar planet i dess aluminiumkropp. Så ingen skada skedd.. hmm slår inte blixtar upp btw.. Har klart för mig att dom går från marken och upp eg. hm. mamma?

Kommentarer

  1. Anonym10:48 fm

    Jo jag tror det jag också...
    Och hm... OM det inte är nån fara.... då kanske det inte är så farligt att åka till Japan??
    Jag skulle bara inte stå ut med allt folk.
    Jag fick höra att det går en japan per kvadratmeter i japan.
    Det innebär att de inte kan gå ute på gatorna alla samtidigt... såklart. Och det måste vara avgörande att de bygger på höjden.
    Funderar på om det är barnbegränsning där? Hörde att de antingen infört barnbegränsning elle ska göra det i England... vart är vi påväg??

    SvaraRadera
  2. Anonym8:32 em

    Ledsen grabben. De går inte nerifrån och upp. De uppstår i spänningen mellan de olika elektriska laddningarna mellan mark och elektriskt laddad luft, eller mellan olika elektriskt laddade luftlager. de går MELLAN dessa, åt alla håll eller från det håll med mest laddning. Inga regler för uppifrån eller nerifrån alltså.
    Mamma

    SvaraRadera
  3. nynna > finns ett klipp på YouTube från ett bad i Japan. Deras första vågmaskin på ett inomhusbad. Helt galet. Man ser inte vattnet..

    Skall försöka leta reda på den o lägga upp i ett senare skede..


    Mamma > ahhh.. där ser man, hade för mig att det gick nerifrån. Bestämt för mig. Vart har jag fått det ifrån. bra man har dig.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar