Fortsätt till huvudinnehåll

// INGEN MP3 I NEWYORK

VA I HELVETE!

Nu går skam på torra land.

" Senator Carl Kruger ska lägga fram ett lagförslag som ska göra det förbjudet att lyssna på din mp3-spelare, prata i din mobiltelefon eller använda någon elektronisk utrustning när du går över gatan i New York, och andra större städer i staten New York.

Anledningen bakom detta kontroversiella lagförslag sägs bero på att två dödsfall inträffat där en av de avlidna lyssnat på sin iPod när denna blivit påkörd i Senator Carl Krugers distrikt.

Den som ertappas ska få böta 100 dollar. Frågan är nu hur New York polisen ska hinna med att kontrollera alla människor som går över gatan med hörlurar eller en mobiltelefon i handen."

Saxat rakt av från HÄR

Kommentarer

  1. Suck jag har sagt det förr och jag säger det igen, bara in the us of a händer sånt här. Dock är vi inte långt ifrån med en lag som faktiskt finns om att man inte får svara i mobiltelefon på resturang. Någon som fått böter än ?! Inte jag iaf.

    !

    SvaraRadera
  2. Anonym3:39 em

    Haha, suprisesuprise.. Eller inte..

    SvaraRadera
  3. På restaurang förstår jag.. Finns inget värre än nötter som pratar nalle när man sitter 15 grabbar, kastar i sig bira o lever fan.. =)

    Eller ngt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar