// FREDAGSSKOJ MED Mr MILLER

Dagens fredagsskoj är ett flashbaserat spel jag fann idagarna. Ett sötare spel får man leta efter. Man är helt soninka en underbart gullig kanin som skall hoppa på massa klockor. söt musik, sött djur, snygg animering. helt enkelt guld!

Och eftersom jag inte fick flashfilmen att visa sig när jag försökte byga in den i sidan så får jag helt enkelt bara ge er linken till den..

Mycket märkligt. HÄR Finns den då.

Kommentarer

  1. Anonym3:20 em

    otroligt gulligt. lyckades få hela 660 p innan jag tröttnade

    SvaraRadera
  2. Anonym1:28 fm

    Yo!
    Det är lördag natt, alla andra barn är ute & går bananas. Din favorit-stalker sitter i ett nästintill nersläckt äldreboende i gudsförgätna Vidablick & kontrollerar dig. Mohahaha! Jag hör av mig i veckan ang. ev. playdate. (Har du skaffat gardiner förresten?)

    SvaraRadera
  3. mamma> 660p.. oj då.. jag var nog på 3-4k innan jag slutade.. Men jag gillar ju söta saker..

    judith> jag gick inte så mkt bananas till en början. Hör av dig du.. gör så. o ja.. jag har äntligen satt upp röda jävla gardiner in teh kitchen seru. Haft dom i en låda över ett år. -eller mer, hade dom närjag bodde med robban-

    SvaraRadera
  4. 51020p BEAT THAT :D

    SvaraRadera
  5. reacha: oh damn! du e inte sann.. Men det betyder ju att du gillade det... Yeah! uFo gör ngt rätt, IGEN!

    SvaraRadera
  6. hmmm 11900 pinnar nu!

    SvaraRadera
  7. det roliga var att ja satte den scoren i lördags hos ante efter ett par öl o ett stort glas whiskey ;D

    SvaraRadera
  8. Reacha> haha. Jo jag känner till det.. Hittade ett annat spel på BBC:s websida där man skall skjuta får som rymmer. Det hela går ut på reaktions förmåga. Ju mer okoncentrerad jag var desto bättre gick det.. Fick ner det till 0,053 sec en gång.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar