/// HUR MAN FÅR TILL DET

Enligt Bingo.

Det hela är eg en hel serie, detta är bara dom första punkterna. Men jag tyckte det var så kul så det var värt att lägga upp. Vissa grejer har han iofs träffat helt rätt på. Men det är en hel del som e knaaasigt värre

1 § Utseendet är inte så viktigt för killar - kolla på mig, jag har ett utseende som bara en mamma kan älska och jag har ändå legat med 500 tjejer.

2 § Däremot ska du göra ditt bästa - schysta kläder, en hyfsad solbränna, bra frisyr och en väldoftande parfym stärker självförtroendet.

3 § Kondomer i den lilla jeansfickan. Och Viagra - om du känner att du behöver det, Det är inte fusk, bara smart. Att få ett rykte som killen som håller på hela natten ger ringar på vattnet...

4 § Välj raggpolare med omsorg. Han ska inte vara snyggare, roligare och självsäkrare än du. Då är din bästa chans att få ligga med den fula kompisen som blir över, men sannolikt blir ditt enda nattliga sällskap en korv med räksallad.

5 § Håll igen på spriten. Fulla snubbar får väldigt sällan ligga. Och du måste kunna hålla ut till slutet av kvällen.

6 § Undvik att käka stark mat som chili eller vitlök.

7 § Läs inte Neil Strauss raggbibel "Spelet", annat än för nöjes skull. Den är anpassad för amerikanska tjejer, och de tänder på helt andra grejer än svenska brudar.

8 § Upprepa detta 10 gånger. "Dejting är för losers, jag ska ligga första kvällen".

9 § Upprepa detta 20 gånger. "Tjejer vill ligga lika mycket som killar".

[VIA]

Kommentarer