hahaha... Svordommar skrivna i vacker, elegant text på vackra stilful kermaik får mig att gråta av skratt. Igår såg jag ngt om broderi med samma ämne. Ist för "hem ljuva hem" och sådana saker. Men ist så stod det saker som "babys suck" "kill ém all" mm mm. Fast ändå lika söta, och underbart gulliga...

I lajk the kontrasts lixom..

Kommentarer

  1. Anonym9:16 em

    Med tanke på vad det står på tallriken kanske jag inte borde lägga min kommentar här....men, Du får nog komma hem och hjälpa din inkompatibla morsa att fixa itunes. Nedladdat och klart men hur faaaaaaan får man dit tv-programmen????? Här är det inte fråga om att klicka och dra.Finns bara i real player? betyder det att jag inte kan se dat i itunes eller flash-???? vad det nu heter eller betyder det bara att jag inte kan engelska, vilket i o f s är ganska sant? eller vad??? Jag tror jag skulle bli lätt knäpp om min morsa höll på så här! Kan du gissa vem som var här när jag kom hem?? RÄTT, och det var inte pengar den här gången utan ett tangentbord. Vet man vart man ska gå eller?? Kommer att vara hemma i veckan. HJÄLP. mamsen!

    SvaraRadera
  2. Anonym4:45 fm

    såg såna broderi-set på design-torget i malmö. Allt från klassiker som "you say tomato, I say fuck you" till "Eat shit" Det fanns texter på svenska också. Ska jag ta med sånt åt dig nästa gång? Jag bjuder om du lovar och svär att brodera själv!

    SvaraRadera
  3. Lätt jag broderar! jag e KUNG på syslöjd....

    SvaraRadera

Skicka en kommentar