/// DÖTT

Det är lite dött från mig senaste tiden. Jag har ju varit sjuk i en vecka. Och detta är vad som har hänt.

Under hela för-förra veckan hade jag förbannat ont i halsen, men jag bestämde mig för att helt enkelt ignorera o leva på ipren. Kanske inte den bästa lösningen. Men jag slapp sjukdagarna. Fel av mig.
Det slutade ist med att jag förra tisdagen var helt död i sängen. Kunde inte göra ngt. Tog mig en bra stund innan jag kom upp och spatserade till apoteket o köpte treo. yeah!

Så pumpad på treo så gav jag mig ut för att spela basket. DIN IDIOT!
Onsdagen, lika så. Mer eller mindre död. Ringde läkare o grejer när jag kände mig som mest korkad och utlämnad. Så jag fick en tid hos tandläkaren den sista juni. Plus att jag fick åka till Hageby-vårdcentral för ett akutbesök. Väl där, när man inte vart hos en tandis på nästan 10år så var jag skapligt nervös. Men jag fick lite tradolan, kåvepenin, och skall få en tid för en specialist.

Jag väntar fortfarande på den tiden, det var i torsdags jag var där, tycker dom borde höra av sig nu angående den däringa tiden.

Så kåvepeninet fixade min inflamation i halsen, så jag kunde leka/jobba/umgås, och allt börjar bli bra. Skall bara börja gå till tandis lite oftare och få ordning på sitt lriv/kropp/själ.

Det är vad som hänt. Annars är det vart jobb, bmx och anime som vanligt. Har en del project hemma som jag har i planerings-stadie. Men inte mer än så. Planering, skissande, och räknande för att få det hela att gå ihop ekonomiskt. Tror det kan bli en hel del ganska så drastiska ändringar hemma i höst då det skall läggas pengar på hemmet och inte på bmxn.

BMXn är ju osså lite rolig. Jag köpte ju den där blåa. Har inte fått den än. Men likväl beställt den. Hon borde komma denna vecka. Men så jag funderade. Jag har bränt några tusen på tandläkaren, leva, mm plus 3100:- på den där bmxen. Då vet jag att jag har råd med en hel del grejer om jag måste. Om jag bara håller i dom och inte partajar upp dom första veckan. Så det är mitt största project här framöver. Spara, lägga på hög, köpa sånt jag behöver.

Nya skärmar, bokhyllesystem, bäddsoffa/finjävel, mattor, ogräs, osv. Det är inte mkt pengar. Och om jag inte dricker/äter upp 4k första veckan så har jag ju hur massa råd. Dumma jag. Nu måste jag sänka A/Cn på jobbet, jag fryser.

Kommentarer