/// APPLE AD // PÅ WEBSIDOR

Apple har ju en hel del pengar, och är ganska så trendiga (ohh the understatement) så självklart måste dom följa trenden att hyra ALL reklamplats på en websida. Banners, headers o allt möjligt dravel. Det gör ju att man alltid ser reklamen.

Oftast är det bra samma AD, fast i olika storlekar över hela sidan. Men apple har en liten annan syn på den hela. Klippet är saxat från applegazete, och visar verkligen att apple kan, om dom vill .



SÅ skall kreativ-reklam vara. Underbart. tror tillomed att denna kampanj ligger på en del amerikanska PC-nyheters-sidor. Stackars Microsoft. Dom släpper Windows 3.11, och alla är glada, även om man ändå måste använda DOS för att göra ngt vettigt med OSet. Sen kom Win95, sött utseende, äntligen multitasking o allt sånt där skoj som Amiga hade redan i början av 80-talet. HEJA! win98 i några olika versioner alla lika trasiga, Windows ME, som tillomed Bill Gates själv har bett om ursäkt för. Windows2000 DET ÄNDA OSet som faktiskt gick att använda. Synd att dom slutade släppa uppdateringar så fort XP kom. O sen Vista på det. Vista som nu vart ute i mer än ett år.

Folk FLYR från vista. Gemene man köper en ny PC, får med vista, och installerar ändå sitt gamla goda XP. Medans vi på den ljusa sidan inväntar varje nytt OS Apple kastar på oss. Och gladeligen betalar 1000:- en gång per år för att få det senaste av det senaste. Synd bara att jag inte kommer kunna använda det allra senaste, som bara funkar på Intel-macarna, jag har en PPC. så nu MÅSTE jag köpa en ny mac. Men jag är glad.

Microsoft. ser ni, jag är GLAD över att jag måste köpa en ny maskin för 10-20tusen. När har ngn vart GLAD på PC-sidan över att dom MÅSTE köpa ny hårdvara för att använda ngt från er? Inte för att vara elak, men det kanske är dags att byta branch? Viagra? MicroSoft lixom. PytteMjuk, no good name.

Kommentarer