/// MAGICAL FOREST

Hypnotica Records bjöd upp till naturskön dans i mossig skogsmijö. Inte mig emot, vi var ju där. Så även polisen, markägare, och ca 400 glada människor med allt för underbara leenden.
Det jag alltid träffas av är alla dessa leenden. Det är inte en enda som har en sur min. Det är glada tillrop från alla hörn hela tiden. Alla hälsar på alla, och man snackar mer med folk man aldrig tidigare träffat än med de man kom med.


En förväntansfull fredag hade efter en veckas väntande äntligen kommit. Och vi, fem tappra individer satt ihopkurade i Koffas volvo med husvagnen på släp, på väg mot Kolmårdens skogar. Koffa hade haft en typiskt dålig dag, så allt bråkade, och hans humör var inte riktigt på topp. Väl framme så kastade jag en öl på honom så fort vi hade hissat ned stödbenen på husvagnen. Då började han le, för att sedan raskt bege oss ned mot själv festplatsen.

På vägen sprang vi in i några vänner vid ett camp. Vi var ju inte ensamma i skogen.
När vi kom så hade musiken inte börjat än, det var tydligen någon försening. Men runt kl 22 så började toner att leta sig fram mellan träden.


Nu har jag tyvärr ingen jättekoll på lineupen, det var tydligen artister som inte kom, fel tider, och massa annat sådan småstrul. Synd, men sånt som händer. Spelar inte större roll hur välarrangerat det är. Något kommer att hända. Alltid. Men första natten bjöd på hård, och mörkt trassel som helt föll mina ögon i smaken. Vrid o slit-trans med massa av elakheter. 7 timmars dans vart det den natten. Ner till husvagnen för att sova.

Sova i hela 4 timmar. Sen upp igen. O vi hade ju husvagn, så kaffe var en självklarhet. En öl, kaffe och några mackor i solen utanför vagnen, o sen bar det av mot golvet igen. Denna dag var det Progg som låg på listan. Jag har lite svårt för proggen, det brukar låta förbannat snyggt, men har en tendens att vara lite för tråkigt. Men efter nästan 3 timmars dans till så får mina ben medge att det nog var rätt bra studs även såhär på middagen.


Mat, grill, och bad låg härnäst på schemat. Och att bada var nog dagens bästa idé. Kallt, men så skönt. Njuta lite av naturen, och sen bege oss till campet för mer mat. Nu hade tyvärr min rygg börjat säga sitt. Hemberg kom efter många om för att ansluta sig till oss. Det hade vart så bra om han hade kunnat komma redan på fredagen. Vi var inte så väldans party denna lördag. Kan det vara så att åldern börjar ta ut sin rätt?


Att det sen även började regna när vi satt vid husvagen och grillade med vår snygga eldstad satte spiken i kistan. Vi går o lägger oss. Och vi har nu hittat gränsen för hur många man bör vara i samma säng. Tre, när vi vart fyra så vart det kanske aningens för tajt, och varmt. Det måste minst ha varit 100grader i vagnen på morgonen, luft var ett minne blott.


Dags för frukost, och en fundering på grill medans Tabbe spelade goa på golvet kl 12ish. Det vart inte så mkt grillande, vi dansade ist. Grillandet och ätandet av frukost fick vänta i typ två timmar innan vi kom tbx till vagnen. Frukost, och allmänt slappande. Vi vinkade till polisen, och började samla ihop våra grejer.

Två hela svarta soppsäckar vart det med skräp, rätt bra jobbat. Allt som allt så vart det lätt en av de bättre skogsfesterna jag vart på. Fem år sedan senast. Och det ryktas redan om att det blir en till nu i helgen. Wiii.

Unts Unts. Boom shankar. Låt oss skratta tillsammans mellan träden.

Kommentarer