/// AQUA // UNTZ UNTZ


Onsdagen den 12 Maj
Så skall jag spela byxorna av er på Ottens lilla dansgolv. 02 - 03 är det som gäller.

Till vårt jubileum har vi bjudit in Korsakoff som då är ute på sin releaseturné
för hennes nya album "Pink Noise" som släpps den 24e April.
Hon kommer självklart inte ensammen utan har även förstärkning av ingen
mindre än Oublast samt även Chain Reaction som är signad på Lunas label
"Minus is more" och detta är bara det stora golvet, denna gång kommer vi även köra det lilla golvet och här kommer det serveras psytrance av allehanda slag.

På detta golv spelar följande dj's:

Anneli behöver väl ingen närmare presentation numera då hon utan tvekan kan klassa sig som en av sveriges bästa kvinnliga dj's, förmodligen en av sveriges bästa dj's överlag med, hon har varit med länge och levererar fortfarande sina set med 1000% energi och ett stort leende.

Aladdin har varit med inom psytrance scénen sedan början av 2000-talet och har sedan dess levererat ett antal bejublade spelningar samt ett album och ett antal remixar på andras låtar plus att det är ett album till på G nu i år.

Zake Naio är vårt egna psy-fenomen från Norrköping, den här killen är totalt galen bakom spelarna och musiken som spelas likaså, räkna med ett set fyllt av galen energi, tempo och skruvade ljud.

Dj Tommy har genom åren levererat ett helt gäng med hardtechno-sets på diverse fester men har mer och mer sadlat om mot psytrance och detta är vad han kommer servera denna kväll, full-on när den är som bäst.

Mankan är ytterligare en dj från Norrköping som var residerande dj på Bergsbron när det fanns, där serverades allehanda elektroniska tongångar och den här kvällen kommer han plocka fram den gamla skivväskan och lira ett set med full-on klassiker.
Jo då. Hoppas vi ses.

Kommentarer