/// WALL STREET BER TILL GUD


... Hade svårt att hitta en bra titel. Jag skäms nästan. Men i vilket fall. 

igår var det tydligen "Day of Prayer for the World’s Economies" Och det är ju bara sjukt. Så. Nötterna på bilden över, ber helt enket till gud / jesus för att styra upp ekonomin. WTF! 

Så ni tror att gud helt plötsligt skall göra dollarn värd ngt, skapa några miljoner nya jobb, och trolla fram pengar som inte finns. Dumma jävlar. Läs en bok, eller öppna ögonen. Hade det nu funnits ngn gud, då har vi redan dödat honom/henne/denne för länge sedan. För ett mer självdestruktivt djur får man leta efter. Vi skulle inte vara hans mästerverk. Vi skulle vara hans största misslyckande. VI ÄR FEL! Get it. 

I människans historia, hur många år sammanlagt tror ni det har vart fred på jorden? jag skulle gissa på typ tretiosex minuter. BLANKT. Människan har alltid krigat. Och kommer alltid att fortsätta. -suck- Det finns inte som eldar upp mig så mkt som religion. 

Religösa människor, den intelligenta varelsens felsteg. Samma jävlar som röstar på McCain, och Bush senaste 8 åren. Det börjar bli dags för den där a-bomben på dom (hej FRA). 

JESUS PEOPLE PRAYS // boingboing.net

Kommentarer